cimri-finans-logo
cimri-kredi-hesaplama
  • Faizsiz Fırsatlar
  • Kredi Teklifleri

Yeni Müşterilere Özel Faizsiz Fırsatlar

FAİZSİZ FIRSAT
İş Bankası
Yeni Müşterilere Özel
Vade3 Ay
Faiz Oranı
%0(Faizsiz)
Tutar25.000 TL
3 ay vadeli, 25.000 TL taksitli nakit avans!
İş Bankası qr codeQR OKUT, FIRSATI YAKALA
FAİZSİZ FIRSAT
DenizBank
Yeni Müşterilere Özel
Vade6 Ay
Faiz Oranı
%0(Faizsiz)
Toplam Tutar25.000 TL
3 ay vadeli, 15.000 TL taksitli nakit avans! 6 ay vadeli, 10.000 TL kredi!
DenizBank qr codeQR OKUT, FIRSATI YAKALA
FAİZSİZ FIRSAT
Akbank
Yeni Müşterilere Özel
Vade6 Ay
Faiz Oranı
%0(Faizsiz)
Toplam Tutar30.000 TL
3 ay vadeli, 20.000 TL taksitli nakit avans! 6 ay vadeli, 10.000 TL kredi!
Akbank qr codeQR OKUT, FIRSATI YAKALA
FAİZSİZ FIRSAT
QNB Finansbank
Yeni Müşterilere Özel
Vade6 Ay
Faiz Oranı
%0(Faizsiz)
Toplam Tutar30.000 TL
3 ay vadeli, 20.000 TL taksitli nakit avans! 6 ay vadeli, 10.000 TL kredi!
QNB Finansbank qr codeQR OKUT, FIRSATI YAKALA
FAİZSİZ FIRSAT
Garanti BBVA
Yeni Müşterilere Özel
Vade6 Ay
Faiz Oranı
%0(Faizsiz)
Toplam Tutar20.000 TL
6 ay vadeli, 20.000 TL taksitli nakit avans!
Garanti BBVA qr codeQR OKUT, FIRSATI YAKALA

10.000 TL 12 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi

EN İYİ ORAN
CEPTETEB
Hoş Geldin Kampanyası
Aylık Taksit Tutarı1.128,57 TL
Faiz Oranı%3,85
Toplam Ödeme13.600,34 TL
Bankaya Git
Kredi Detay
ING
3 Ay Ertelemeli Kredi
Aylık Taksit Tutarı1.156,88 TL
Faiz Oranı%4,19
Toplam Ödeme13.932,56 TL
Bankaya Git
Kredi Detay
Yapı Kredi
3 Ay Ertelemeli Kredi
Aylık Taksit Tutarı1.173,69 TL
Faiz Oranı%4,39
Toplam Ödeme14.141,78 TL
Bankaya Git
Kredi Detay
QNB Finansbank
Yeni Müşterilere Özel
Aylık Taksit Tutarı1.182,13 TL
Faiz Oranı%4,49
Toplam Ödeme14.243,06 TL
Bankaya Git
Kredi Detay
Akbank
3 Ay Ertelemeli Kredi
Aylık Taksit Tutarı1.193,16 TL
Faiz Oranı%4,62
Toplam Ödeme14.375,42 TL
Bankaya Git
Kredi Detay
Garanti BBVA
Yaz Kredisi
Aylık Taksit Tutarı1.199,12 TL
Faiz Oranı%4,69
Toplam Ödeme14.446,94 TL
Bankaya Git
Kredi Detay
İş Bankası
İhtiyaç Kredisi
Aylık Taksit Tutarı1.199,97 TL
Faiz Oranı%4,70
Toplam Ödeme14.457,14 TL
Bankaya Git
Kredi Detay
DenizBank
İhtiyaç Kredisi
Aylık Taksit Tutarı1.211,94 TL
Faiz Oranı%4,84
Toplam Ödeme14.600,78 TL
Bankaya Git
Kredi Detay
Enpara.com
Enpara.com İhtiyaç Kredisi
Aylık Taksit Tutarı1.211,94 TL
Faiz Oranı%4,84
Toplam Ödeme14.543,28 TL
Bankaya Git
Kredi Detay
N Kolay
3 Ay Ertelemeli Kredi
Aylık Taksit Tutarı1.312,34 TL
Faiz Oranı%5,99
Toplam Ödeme15.805,58 TL
Bankaya Git
Kredi Detay
Faiz oranı kredi notunuza göre değişebilir.
Yeni Müşterilere Özel Faizsiz Fırsatlar banka tarafından iletilmekte olup kampanya katılım şartlarına göre değişkenlik gösterebilir. Kampanyadan ilgili bankanın uygulamasını indirip uzaktan müşteri olma sürecini ilk defa tamamlayan müşteriler faydalanabilir. Başvuru değerlendirmesi banka tarafından yapılır ve banka kredi tahsis politikasına göre sonuçlandırılır. HangiKredi’nin bu kapsamda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Sıkça Sorulan Sorular

Cimri Kredi Hesaplama Aracı ile Nasıl Kredi Hesaplanır?

Kredi çekme ve ödeme sürecinde bütçeye uygun vade ve faiz oranlarını tercih etmek oldukça önemli. Birçok farklı bankanın sunduğu birçok farklı kredi ve koşulları bulunur. Tüm bankaların kredi tekliflerini tek tek değerlendirerek ihtiyaçlara uygun miktarı, vade ve faiz oranları ile uygun olan bankayı tespit etmek oldukça zor. Uğraş gerektiren bu süreci pratik hale getiren kredi hesaplama aracı sayesinde düşük faizli ve uzun vadeli kredileri veren bankaları tespit edebilirsiniz. Neden Cimri kredi hesaplama aracı tercih edilir sorusu, kredi çeşitlerine göre bankaların sunduğu koşulları detaylı karşılaştıran hizmeti ile yanıt bulur. Cimri Finans alanında Cimri işbirliği ile kredi tutarı ve vadesi seçimi gerçekleştirmek mümkün. Tutar ve vade bilgilerini girdikten sonra hesapla alanına tıklayarak banka seçeneklerini listeleyebilirsiniz. 3 aydan başlayarak 36 aya kadar vade seçeneği ile dilediğiniz meblağda kredi hesaplaması gerçekleştirebilirsiniz. Uygun koşulları sunan bankalara geçiş yaparak kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi Nasıl Hesaplanır?

Kredi hesaplama finansal unsurlara bağlı olan bir işlem. Kredi taleplerine göre değişkenlik gösterebilir. Kredi talep edenin kredi notu ve finansal geçmişine göre de farklılaşabilir. Kredi nasıl hesaplanır sorusu için kredi türünün belirlenmesi ilk adım olarak yanıtlanabilir. Ne amaçla krediye ihtiyaç duyulduğuna göre kredi türü belirlenir. Kredi türü belirlendikten sonra meblağ belirlenir. İhtiyaçları karşılayacak olan tutarın tespit edilmesi gerekir. Cimri Finans’tan yararlanarak hangi finansal kuruluşun ne kadarlık kredi tutarı için ne kadar faiz sunduğunu öğrenebilirsiniz. Cimri Finans’ta vade süresini de seçebilirsiniz. Tutar ve vade süresine göre bankaların ve finansal kuruluşların kredi faiz seçenekleri sunulur. Anapara + Faiz + İşlem Ücretleri = Geri Ödenecek Tutar miktarını hesaplamayı sağlar. Faiz oranının ana paraya yansıması ve toplama katılması işlemi ile geri ödenecek tutar hesaplanır. Aylık taksit tutarı, kredi maliyet oranı, peşinat tutarı ve kredi hesaplama formülü birbirinden farklıdır. Bu hesaplamaların yapılması için HangiKredi işbirliği ile Cimri Finans’tan yararlanmak mümkün.

Kredi Maliyet Oranı Hesaplama Formülü Nedir?

Kredilerin faizlerinden dolayı maliyetleri bulunur. Bununla birlikte kredi veren kuruluşların ücret ve komisyonları da maliyetler arasında yer alır. Kredi maliyet oranı, kredinin toplam maliyetinin yıllık yüzdesi olarak tanımlanabilir. Kredi maliyet oranı hesaplanırken kredi için sunulan yıllık faiz oranı kullanılır. Kredi için işlem ücreti, sigorta ve benzeri ücretler de toplam kredi maliyetine eklenir. Kredi maliyet oranına etki eden unsurlardan bir diğeri ise vade sayısıdır. Vade uzadıkça toplam maliyet de artar. Kredi maliyet oranı aşağıdaki gibi hesaplanabilir. Kredinin toplam faizi ve diğer ücretlerin tamamı toplanır. Ödeme süresi yıllık olarak hesaplanır. Kredi faiz oranını da yıllık olarak belirlemek gerekir. Kredi maliyet oranı nasıl hesaplanır sorusu {(Toplam Faiz ve Ücretler / Yıl Olarak Ödeme Süresi) X Yıllık Faiz Oranı } X 100 formülü ile yanıt bulur. Kredi maliyet oranı hesaplaması sayesinde kredi teklifleri arasında karşılaştırma yapmak mümkün olur.

Kredi Taksidi Nasıl Hesaplanır?

Kredi taksidi vade sayısına göre aylık ödenmesi gereken tutardır. Kredi taksiti nasıl hesaplanır sorusu ödeme sürecindeki önemli bir unsur. Kredi taksiti hesaplanırken şu unsurlar göz önünde bulundurulur. Kredi tutarı, faiz oranı ve geri ödeme süresi. Yıllık faiz oranı 12’ye bölünerek aylık faiz oranı bulunur. Geri ödeme süresi ay ve yıl olarak ifade edilebilir. Kredi taksiti hesaplama formülü; [ (Kredi tutarı x Aylık Faiz oranı) / (1- (1+ Aylık faiz oranı) ^ (Geri ödeme süresi) ].Bu formülle işlem gerçekleştirmek kafa karıştırıcı olabilir. Bu gibi durumlarda Cimri Finans’ta sunulan kredi hesaplama alanından yararlanabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz kredi miktarının aylık taksitlerini öğrenebilirsiniz. Cimri Finans’ta sunulan bilgiler ışığında ihtiyaç duyulan kredi tutarının hangi bankadan daha avantajlı şekilde edildiği öğrenilebilir. Bankaya geçiş yaparak işlemleri başlatabilirsiniz. Göz önünde bulundurulması gereken önemli unsurlardan biri bankaların kredi seçeneklerinin müşteri profillerine göre değişebileceği. Gelir durumu, daha önce çekilen krediler, borçlar ve bunların oluşturduğu kredi notu gibi unsurlar kredi çekmek için bankaların incelemeye aldığı bilgiler. Bu bilgilerin değerlendirilmesi sonucunda kredi avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ya da müşteri profiline uygun farklı bir teklif sunulabilir.

Kredi Hesaplamasına Kredi Notu Etki Eder mi?

Kredi notu nedir sorusu, kişi ve kurumların finansal geçmişini ifade eden ve finansal sorumluluğunu niteleyen bir ifade olarak cevaplanır. Özellikle bankaların işlem gerçekleştirmeden önce müşteri profillerinde dikkat ettiği bir unsur olarak karşımıza çıkar. Kredi miktarı, faiz oranı ve vade gibi koşullar kredi notuna göre değişkenlik gösterebilir. Kredi başvuruları ve kredi kartı başvuruları gibi durumları etkileyen kredi notu çeşitli faktörlere göre belirlenir. Ödeme geçmişi kredi notunu etkiler. Kredi ve kredi kartı ödemelerini aksatmak, zamanında ödemek ve erken kapatmak gibi durumlar kredi notuna yansır. Kredi kullanımı da kredini notunu etkileyen unsurlar arasında yer alır. Hangi kredi türlerinin ne sıklıkla kullanıldığı kredi notuna olumlu ve olumsuz etkilerde bulunabilir. Kredi başvurularının onaylanmış ya da reddedilmiş olması kredi notunu etkiler. Geçmişte kullanılan krediler kredi notunu oldukça etkiler. Düzenli ödemeler kredi notunu yükseltirken düzensiz ödemeler ve sürekli borçlar kredi notunu düşürebilir. Kredi kartı ve kredi kullanımı sürekli olan ve borçlarını da düzenli ödeyen profillerin kredi başvurusuna olumlu yanıt alması daha olası.

İhtiyaç Kredisi Nasıl Hesaplanır?

Acil nakit ihtiyaçları için sunulan kredilere ihtiyaç kredileri denir. Özellikle sağlık durumları için acil nakit ihtiyaçları olabilir. Yaz sonunda okula dönüş sezonunda eğitim ihtiyaçları için nakite ihtiyaç duyulabilir. Yaz başında tatil ve düğünler için nakit ihtiyaçları oluşurken bayramlarda ve diğer özel günlerde ihtiyaçlar artar. Bu gibi dönemlerde ihtiyaç kredisinden yararlanılabilir. Bunun yanı sıra cep telefonu, tablet bilgisayar ve dizüstü bilgisayar gibi cihazların satın alınması için de ihtiyaç kredileri tercih edilebilir. İhtiyaçlara uygun kredi hesaplamak için şu adımlar izlenebilir. Nakit ihtiyacı tutarını belirlemeniz gerekir. Aylık ne kadar kredi taksiti ödeyebileceğinizi gelire göre tespit etmek önemli. Ödeme süresini planlamak ihtiyaçlar için kredi hesaplamadaki önemli unsurlardan biri. Kredi tutarı ve vadeye göre uygun krediyi veren bankayı tespit etmek. Bankaların verdiği faiz oranlarını karşılaştırmak. Ana para ve kredi maliyetleri arasında değerlendirme yapmak. Bu adımları takip ederek ihtiyaçlara uygun kredi tutarını, faiz oranı ve vade süresini tespit edebilirsiniz. Hangi kuruluşun uygun koşulları sağladığını da tespit edebilirsiniz.

Hesaplanabilir Kredi Türleri Neler?

Bankaların vade süreleri ve faiz oranları ile sunduğu kredi teklifleri hesaplanabilir krediler olarak adlandırılır. Bu kredi türleri genellikle ihtiyaç kredileri, konut kredileri ve araç kredileri olur. Düğün, bayram, eğitimin başlangıcı, yılbaşı ve tatiller gibi özel zamanlarda hesaplanabilir kredi teklifleri sunulur. Bu sayede bankaların sunduğu koşullarla kredi türlerinin geri ödeme şartları da hesaplanabilir. Esnaf ve Kobiler için kredi hesaplama işlemleri işletmelerin müşteri profillerine ve kredi kuruluşlarına göre değişkenlik gösterebilir. Bu işletmelerin kredi notu ve finansal geçmişi kredi başvurularında önem taşır. Esnaf ve Kobiler için sunulan kredi teklifleri bireysel kredilere göre değişkenlik gösterebilir. Faiz oranları, vade seçenekleri ve kredi tutarlarının onaylanması işletmelerin gelirleri ve kredi notları göz önünde bulundurularak farklılaşabilir.

Konut Kredisi ve Taşıt Kredisi Nasıl Hesaplanır?

Konut kredisi hesaplanırken faiz oranları, kredi tutarı ve vade ile birlikte işlem ücretleri de maliyetler içerisinde yer alır. Konut kredisi içerisinde sigorta ücretleri ve sigorta primleri yer alabilir. İşlemlere ve konut tipine göre ipotek ücreti maliyet içerisinde yer alabilir. Noter, tapu ve deprem sigortası gibi ek ücretler bulunabilir. Bu ücretler konutların durumuna satın alma süreçlerindeki özel süreçlere ve finansal kuruluşlara göre değişkenlik gösterebilir. Yeni ve ikinci el araç satın almak için kullanılacak olan kredi türüne taşıt kredisi denir. Taşıt kredisi hesaplamak için ihtiyaç duyulan tutarın belirlenmesi gerekir. Peşinat tutarı ve finansal kuruluşların peşinat yüzdelerini araştırmak önemli. Faiz oranı ve vade süresi kredi hesaplama işlemine katılır. Vade süresi ödeme planlamasına göre seçilebilir. Bankaların taşıt kredisi teklifleri, otomobil markalarına ve müşterilere özel şekilde sunulabilir.

Kredi Faiz Oranları Neden Yükselir ve Düşer?

Ekonomik iyileşme kredi faiz oranlarını düşürebilir. Enflasyonun düşmesi de kredi faiz oranlarında düşmeye neden olur. Ekonomik durgunluk dönemlerinde kredi taleplerinin azalması da faizlerin düşmesine neden olabilir. Finansal kuruluşlar rekabeti artırmak için faiz düşürme yoluna gidebilir. Ekonomik iyileşmeden kaynaklanan maliyet düşüşleri de faizlerin düşmesine neden olur. Kredi faiz oranları para biriminin değerinin artmasıyla düşebilir. Kredi faiz oranları neden düşer sorusu çeşitli unsurlara bağlı olarak yanıt alabilir. Kredi faiz oranları neden yükselir, talep artışı ile yanıtlanabilecek sorulardan biri. Diğer yandan bu konu, oldukça fazla etkenin birlikte sonuç verdiği oldukça komplike bir cevap içerir. Kredi taleplerinin artışı faizlerin de artmasına neden olabilir. Merkez Bankası kararları kredi faizlerinin düşmesine ve yükselmesine neden olabilir. Enflasyonun yükselmesi ile yükselen faizler paranın değer kaybetmesiyle de yükselir. Finansal açıdan küresel ve yerel birçok unsur faizlerin değişimine neden olur.

2024 Yılında Banka Kredileri ve İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Nasıl?

Banka kredileri ve ihtiyaç kredisi faiz oranları 2024 yılında nasıl seyrediyor birlikte değerlendirelim. Yeni müşterilere ve hali hazırda müşterisi olanlara göre farklı teklifler sunan bankaların ihtiyaç kredileri müşteri profiline göre değişkenlik gösterebilir. Yeni müşterilere özel %0 faizli ve 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar bulunur. Bankaların çeşitli kredi kartlarına ve müşteri statüsüne sahip olanlara özel olarak sunduğu %0,99 faizli kredi çeşitleri sunulur. 6 aydan başlayarak 36 aya varan vade seçenekleri de mevcut. 6 ay ve 12 ay vadeli %2,39 faiz oranı sunan bankalar kredi tutarına göre de faiz oranlarında değişiklik sunabilir. Bankaların kampanyasız, tutar ve vade seçimini müşteri profiline uygun şekilde yapabileceğiniz kredilerinin faiz oranları ise genellikle %3,50 ila %5 oranında seyreder. Kredi faiz oranlarının değişimi bankaların çeşitli unsurlara göre gerçekleşir. Cimri’de bankaların güncel faiz oranlarına göre kredi ihtiyaçlarınız için hesaplama ve karşılaştırma hizmeti sunulur. Cimri’de bulunan Cimri Finans alanına geçiş yaparak kredileri karşılaştırabilirsiniz. Avantajlı kredi fırsatını tespit edebilirsiniz. HangiKredi işbirliği ile gerçekleştirilen bu hizmet sayesinde nakit ihtiyaçlarınızı avantajlı şekilde karşılamak mümkün olur. Kredi hesaplama unsurları, kredi faiz oranları, kredi notu ve daha birçok faktörü ayrıntıları ile inceleyelim.

hangikrediiş birliğiyle
OSZAR »